Συνέλευση της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Απρ 2014 16:28 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:43

 

Η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας καλεί τα μέλη της στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός. Προϋπολογισμός επόμενου έτους. Ανάλυση για οικονομικά-συνταξιοδοτικά κλπ ζητήματα από εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ.  Τοποθετήσεις – Προτάσεις συναδέλφων. Ψήφισμα. Καλούνται τα μέλη της Ένωσης να παραστούν στη συνέλευση και να αναφέρουν τυχόν προτάσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους.Στη συνέλευση έχει προσκληθεί να παρευρεθεί και κλιμάκιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Φωτόπουλο.

Επίσης, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας διοργανώνει τακτική αιμοδοσία την Τετάρτη 9-4-2014 και ώρα 08.30 π.μ. έως 12.30π.μ. στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σημειώνεται πως στην εθελοντική αιμοδοσία μπορούν να συμμετάσχουν συνταξιούχοι αστυνομικοί και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass