Κάλεσμα δημοτικών υπαλλήλων για την απεργία

Δημοσίευση: 02 Απρ 2014 16:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:40

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να μετάσχουν στην απεργία της 9ης Απριλίου απηύθυνε σήμερα η διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας. Το νεοεκλεγέν προεδρείο  του Συλλόγου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από τη συγκρότηση του νέου ΔΣ σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως προτεραιότητα έχουν πλέον τα προβλήματα των εργαζομένων ενώ απέρριψαν τις κατηγορίες της ΔΑΣ – ΟΤΑ περί προσυμφωνημένης εξέλιξης.

 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αχιλλέας Παπαδόπουλος «η συμμετοχή των εργαζομένων στη λήψη αποφάσεων και στη Δράση του Συλλόγου μας θα είναι καθοριστική από εδώ και μπρός για την πορεία του Συλλόγου .

Οι εκλογές τελείωσαν, οι παρατάξεις θα παίξουν άλλο ρόλο , τα προβλήματα των εργαζομένων είναι ο πρωταρχικός μας στόχος που θα αντιμετωπιστούν:   Με συχνές συνελεύσεις κατά τόπους δουλειάς και κατά Δήμο με δημιουργία επιτροπών εργαζομένων σε όλους τους χώρους εργασίας και στους περιφερειακούς Δήμους .

Με το άνοιγμα του Συλλόγου με εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα προβλήματα και τα αδιέξοδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.   Ο συντονισμός της Δράσης με άλλους πρωτοβάθμιους Συλλόγους και άλλους φορείς της πόλης είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την τελική νίκη των ανθρώπων της εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βάλλονται συνεχώς με τον χειρότερο τρόπο από την Κυβέρνηση . Το είδαμε  και το νιώσαμε με την κατάργηση σε μία νύχτα των Δημοτικών Αστυνόμων και των Σχολικών Φυλάκων. Θα ήμαστε δίπλα και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην υπάρξει καμία άλλη  απόλυση. Η Κυβέρνηση προσπαθεί με την αξιολόγηση (ποσοστώσεις )  να βρει τους αριθμούς που χρειάζεται για της απολύσεις σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικας.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα δώσουμε την απάντηση που πρέπει. Η  μη τήρηση από της Δημοτικές Αρχές της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που αφορά τα μέσα ατομικής προστασίας – γάλατα και αναφέρετε σε εργαζόμενους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα είναι για μας αιτία πολέμου. Η ερχόμενη μεγάλη πανεργατική απεργία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα την Τετάρτη 9 Απριλίου θα μας βρει στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Ενάντια στις διαθεσιμότητες την αξιολόγηση τις απολύσεις των εργαζομένων στους Δήμους. Ενάντια στη κατάργηση και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Για σταθερή δουλειά για όλους. Για άμεσα μέτρα στήριξης των ασφαλιστικών ταμείων» κατέληξε ο πρόεδρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass