ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ

* Ο Τάκης Γιαλαμάς υποψήφιος για τη Λάρισα * Η επιλογή με εμπλοκή και της ηγεσίας του κόμματος

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2014 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:16
 Τέσσερα γνωστά στελέχη του κόμματος θα πλαισιώσουν, ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη. Η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει αύριο Πέμπτη, σε συμβολική εμφάνιση στο Κιλελέρ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας θα είναι ο γνωστός συνδικαλιστής Τάκης Γιαλαμάς, δημοτικός υπάλληλος, μέλος της Ν. Ε. και συντονιστής των περιφερειακών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας.
Στη Μαγνησία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Γιώργος Σταμπουλής, διπλωματούχος μηχανικός παραγωγής και διοίκησης, λέκτορας στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αντιστοίχως στα Τρίκαλα, υποψήφιος ορίζεται ο φαρμακοποιός Χρήστος Σιμορέλης, μέλος της γραμματείας της Ν. Ε. του κόμματος και στην Καρδίτσα ο εκπαιδευτικός Στέλιος Αναστασόπουλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής και γραμματέας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
Για την επιλογή των συγκεκριμένων στελεχών φαίνεται ότι χρειάστηκε συζήτηση και σε επίπεδο ηγεσίας στην Αθήνα. Άλλωστε αυτή τη φορά, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται, αν μη τι άλλο, να εκλέξει αρκετούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και βάση της νομοθεσίας πριν από όλους εκλέγονται, σε περίπτωση μη επικράτησης του συνδυασμού, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες-χωρίς σταυρό φυσικά-με πρώτο απ΄ όλους τον υποψήφιο για τη Λάρισα. Προ εβδομάδος είχε συγκληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μια πρώτη συζήτηση και προχθές το βράδυ ακολούθησε νέα συνεδρίαση στη Λάρισα με τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα, όπου και ελήφθη η προαναφερθείσα απόφαση για τη σύνθεση της τετράδας των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στη βάση των κομματικών ισορροπιών και καθώς η «Αριστερή Πλατφόρμα» του Π. Λαφαζάνη, επεδίωξε να εκπροσωπηθεί στο σχήμα είτε με τον υποψήφιο στη Λάρισα, είτε με εκείνον στη Μαγνησία, συμφωνήθηκε τελικά να οριστεί ο Τάκης Γιαλαμάς υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.
* Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «η υποψήφια περιφερειάρχης Ηρώ Διώτη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στηρίζει στη Θεσσαλία ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καλεί στην επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής παράταξης, καθώς και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Κιλελέρ, στο Κιλελέρ. Μετά την εκδήλωση θα υπάρξει συλλογική κουζίνα για τους παριστάμενους».
Σωτ. Ζαχαριάς
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass