Η ΠΑΣΚ για τις εκλογές δημοτικών υπαλλήλων

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2014 20:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:15

 

Με αφορμή τις εκλογές του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας ΠΑΣΚ - Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «συγκροτήσαμε ψηφοδέλτιο για το ΔΣ του Συλλόγου μας, επειδή πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε το μέχρι τώρα στεγνό, κομματικοποιημένο, υπολογιστικό και απαξιωμένο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι".

Οι συνάδελφοι  μας, μας   προτίμησαν σε ικανοποιητικά ποσοστά  και τους ευχαριστούμε γι αυτό.   Θέλουμε μαζί μας,  όλους όσοι ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου μας, και...  τίποτα άλλο να μην έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Θέλουμε μαζί μας  όλους όσοι αποδέχονται την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, χωρίς αστερίσκους και προαπαιτούμενα. Θέλουμε μαζί μας όλους όσοι μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον αριστερό, τον κεντρώο, το δεξιό, τον... οποιασδήποτε ιδεολογίας συνάδελφο.   Η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν σκοπό να μας “πάρει ο διάολος” και δυστυχώς κάποιοι από μας (εκόντες άκοντες) συνεχίζουν να ` βάζουν διαχωριστικές γραμμές.

Εμείς σαν παράταξη, έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς την συναδελφική αλληλεγγύη, θα συνεχίσουμε να τους “βομβαρδίζουμε” με προσκλήσεις ενότητας, με κινήσεις συναδέλφωσης, με σχέδια ομαδικότητας.  Γιατί, συνάδελφοι, σήμερα περισσότερο από ποτέ  αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ η αλληλεγγύη και η απαξίωση της ατομικότητας.   Άμα φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατανοήσουμε την κρισιμότητα της εποχής μας,  τότε θα είναι πολύ αργά» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass