Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία για τις εκλογές εργαζομένων στους δήμους

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2014 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:15

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο που η τοπική αυτοδιοίκηση και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη επίθεση της μεταπολεμικής περιόδου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το νέο πειθαρχικό δίκαιο, η αξιολόγηση των υπηρεσιών και του προσωπικού, οι ιδιωτικοποιήσεις και το καινούριο με την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα θα αποτελέσουν τα νέα εργαλεία για το σφαγιασμό υπηρεσιών κι εργαζομένων στο δήμο μας και θα προωθήσει το νέο μοντέλο της τοπικής αυτοδιοίκησης  σε Α.Ε.

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν τις θέσεις μας και, κυρίως, την πάγια άποψή μας ότι ο Σύλλογος πρέπει να αλλάξει αντίληψη και πρακτική, ώστε η απαξίωση που υπάρχει στο συνδικαλισμό να μετουσιωθεί σε ουσιαστική συμμετοχή των συναδέλφων. Μόνο έτσι μπορεί να παλευτεί η επίθεση που δεχόμαστε. Δέσμευσή μας είναι ότι μέσα από το ΔΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε οι συνάδελφοι θα έχουν τον πρώτο λόγο κι οι αποφάσεις να είναι αποτέλεσμα προτάσεων των γενικών συνελεύσεων. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα σύλλογο όχι φοβικό και απομονωμένο αλλά συνδεδεμένο με άλλους κλάδους, ένα σύλλογο που θα λειτουργεί. Θα παλεύουμε για ένα σύλλογο- όχι κομματικό συνδικάτο- που θα λειτουργεί με δημοκρατία και ενότητα στη δράση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass