Περιοδεία Γ. Λαμπορύλη σε συνοικίες

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2014 20:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:08

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στις συνοικίες Αγίου Γεωργίου και Λαχανόκηπων  κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τη Λαϊκή Αγορά  ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΑΠΗ  και τέλος επισκέφτηκε το 10ο και 48ο Νηπιαγωγείο στη συνοικία των Λαχανόκηπων όπου είχε αποφασιστεί από το Σύλλογο Γονέων συγκέντρωση  για να διαμαρτυρηθούν για τις  άσχημες  συνθήκες  μέσα στις οποίες αναγκάζονται να βρίσκονται τα μικρά παιδιά.

Ο Γ. Λαμπρούλης δήλωσε ότι  «δεν είναι τα μόνα νηπιαγωγεία που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα στη Λάρισα. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής και της περιφέρειας είναι μεγάλες και ας εκφράζονται με όψιμο  «ενδιαφέρον»! Παίζουν μπαλάκι  με τον κόσμο και κανένας από τους δύο δεν απαντάστο  γιατί εδώ και 14 χρόνια δεν έχει βρεθεί λύση; Με ποιες προδιαγραφές εγκρίθηκε τότε η μεταστέγαση του στο συγκεκριμένο χώρο;»

 Στη συνέχεια πήρε μέρος στο ολιγόλεπτο συμβολικό κλείσιμο  του δρόμου της Οδού Βόλου ως ένδειξη διαμαρτυρίας μαζί με τους γονείς οι οποίοι έφυγαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα.

Ο Γ. Λαμπρούλης μαζί με την Λίτσα Ούντρια Δημοτική Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση κάλεσαν τους γονείς να παρευρεθούν την Δευτέρα στις 17.03.14 στις 14:00 μ.μ. όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΣ θα απαιτήσουν να συζητηθεί στην ημερήσια διάταξη το πρόβλημα και θα πιέσουν για άμεση λύση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass