Ηλεκτροφωτισμός 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2014 16:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:08

Υπογράφτηκε σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου  στο Δημαρχείο της Λάρισας το συμφωνητικό κατασκευής έργου με τίτλο: «Ηλεκτροφωτισμός 3ης δημοτικής  κοινότητας».  Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή υπόγειου δικτύου αγωγών και τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών σωμάτων για την επέκταση και ενίσχυση του Δημοτικού φωτισμού στην περιοχή του τρίτου Διαμερίσματος της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Αρβανιτοπούλου - Πενταλόφου, στην οδό Κουρητών καθώς και σε άλλες οδούς του Διαμερίσματος.

Το κόστος του έργου συνολικού ύψους 30.222,59 ευρώ, θα καλυφθεί από τα έσοδα του Δήμου μέσω ανταποδοτικών τελών.  Το Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο  Α/δήμαρχος  Αστικής Ανάπτυξης, Υποδομών, Καθημερινότητας Ιωάννης Οικονόμου και ανάδοχος του έργου είναι ο Αστέριος Χατζής.

Παρόντες στην τελετή ήταν η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ευαγγελία Γιοβρή, ο προϊστάμενος του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών έργων Δημήτριος Χατζίκος  και ο επιβλέπων του έργου Αργύρης Τζιλάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass