Εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2014 21:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:47

 

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, προκειμένου να έχει επαφές με εθελοντές που δήλωσαν επιθυμία να βοηθήσουν στο έργο του Οργανισμού, ενώ θα μιλήσει αναλυτικότερα για το έργο του Οργανισμού σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 7.30 μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση έχει τίτλο  “Αγαπάμε το παιδί – Στηρίζουμε το Χαμόγελο του παιδιού” την διοργανώνει η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin.

Κύριος ομιλητής με θέμα  «Χαμόγελο του Παιδιού» το έργο και οι δράσεις του» θα είναι ο κ.  Κ. Γιαννόπουλος, ενώ επίσης το θέμα «Ο Εθελοντισμός για τα παιδιά που έχουν ανάγκη» θα αναπτύξει ο κ. Χ. Μουχτάρης, υπεύθυνος Εθελοντών Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο κ. Γιαννόπουλος, μαζί με ομάδα συνεργατών του, προβλέπεται να έχει μια σειρά επαφών προκειμένου να ενημερωθούν για τη δράση που αναπτύχθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα,

με τους ανθρώπους της allwin και γνωριμία με τους ανθρώπους που παραχωρούν τους χώρους, και αυτοψία στους χώρους αυτούς.

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές: «Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διεργασίες που ξεκίνησαν

με στόχο την δημιουργία γραφείου του «Χαμόγελου του παιδιού» στη Λάρισα. Πριν από ένα περίπου μήνα η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin ξεκίνησε μια καμπάνια με τίτλο “Αγαπάμε το παιδί – Στηρίζουμε το Χαμόγελο του παιδιού”. Έγιναν συγκεντρώσεις ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά και δημιουργήθηκε η ομάδα “Λαρισαίοι Εθελοντές του Χαμόγελου του παιδιού” και έγιναν επαφές με επιχειρηματίες και επαγγελματίες υποψήφιους χορηγούς.  Το ξεκίνημα δείχνει πολύ ελπιδοφόρο . Ήδη δυο Λαρισαίοι – ο κ. Αλέξης Καλέσης και η κ. Νανά Ρήγα – παραχωρούν  χώρους  για να τους αξιοποιήσει όπως νομίζει «Το χαμόγελο του παιδιού», ιατροί και εκπαιδευτικοί προσφέρονται να συνδράμουν εθελοντικά όποτε τους ζητηθεί, καλλιτέχνες και σύλλογοι ή φορείς προτείνουν δράσεις ή εκδηλώσεις που τα έσοδα τους θα ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού ενώ εκατοντάδες Λαρισαίοι εκδηλώνουν την επιθυμία να γίνουν εθελοντές του».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass