ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ενώνουμε τη δημοκρατική πλειοψηφία του Δήμου…»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2014 20:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:47

 

«Ήρθε η ώρα να εκφραστεί αυτοδιοικητικά η προοδευτική και δημοκρατική πλειοψηφία αυτής της πόλης. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να ανατρέψουμε ένα σύστημα εξουσίας με καθεστωτικά χαρακτηριστικά» Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του επικεφαλής της «Συμπαράταξης»-  των τεσσάρων πια δημοτικών κινήσεων της Λάρισας- Απόστολου Καλογιάννη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το βράδυ της Τρίτης στη Φαλάνη, με κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Καλογιάννης, περιέγραψε στους συγκεντρωμένους την ιδιαίτερη βαρύτητα που αποκτά το πρωτόγνωρο και ιστορικό, όπως το χαρακτήρισε, εγχείρημα της συμπαράταξης δημοτικών κινήσεων και μεμονωμένων πολιτών που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά  ενώνονται με το προγραμματικό πλαίσιο και το κείμενο της διακήρυξης.

Και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις  εκλογές στο Δήμο Λαρισαίων ο επικεφαλής της Συμπαράταξης σημείωσε με νόημα τα εξής:

««Σε συνθήκες κατακερματισμού, η Συμπαράταξη ένωσε και συνεχίζει να ενώνει δυνάμεις της πόλης. Γι αυτό και είμαστε αισιόδοξοι»

Μετά τη σύντομη ομιλία, ο κ. Καλογιάννης και τα στελέχη της συμπαράταξης άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τους συγκεντρωμένους να αναφέρονται σε άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φαλάνη, τα οποία κατεγράφησαν ώστε να ληφθούν υπόψη στη σύνταξη του προγράμματος της Συμπαράταξης, το οποίο θα παρουσιαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass