Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2014 13:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:37

Σε μεγάλο ποσοστό έχει προχωρήσει και η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού με αρκετούς από τους υφιστάμενους περιφερειακούς συμβούλους και στους τέσσερις νομούς να κατεβαίνουν εκ νέου αλλά και με την εισαγωγή νέων προ­σώπων που προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους και κοινωνικές ομάδες και με...χαμηλό όριο ηλικίας για τους περισσότερους από αυτούς. Στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας περιλαμβάνονται 79 υποψήφιοι πε­ριφερειακοί σύμβουλοι, από τους οποίους οι 29 από τη Λάρισα, οι 22 από τον Βόλο και από 14 σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφο­ρίες, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα το ψηφοδέλτιο έχει σχεδόν «κλείσει» και το πρόβλημα είναι ότι η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη διάφορες «ρυθμίσεις» προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό σχήμα. Προχωρημένο είναι το ψηφοδέλτιο και στη Λάρισα, περί τα 20 άτομα έχουν ήδη κλείσει, αλλά και στον Βόλο. Μάλιστα τμηματικά θα αρ­χίσει να γίνεται και η ανακοίνωση κάποιων ονομάτων υποψήφιων περιφερει­ακών συμβούλων.

Στην προχθεσινή ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κ. Αγο­ραστού για την Περιφέρεια, από τους «κλεισμένους» το «παρών» έδωσαν από τη Λάρισα ο μηχανικός Αποστόλης Μπέμπης και ο πρώην πρόεδρος των Σαρακατσαναίων και δικηγόρος Στέργιος Σούρλας, ενώ από την Καρδίτσα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γιάννης Γκορτζίλας και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έμπορος Γιώργος Μάτος.

Ενώ το «παρών» έδωσαν και παλιοί υποψήφιοι όπως ο Δημ. Γιακουβής Όσον αφορά στη Λάρισα και στους υφιστάμενους περιφερειακούς συμβού­λους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δηλώσει ότι θα κατέβουν εκ νέου ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, ο Χρ. Λιάπης, ο Χρ. Σιδηρόπουλος, ο Θ. Παιδής, η Μαρία Μαμάρα και έπεται συνέχεια. Στο δυναμικό των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Λάρισας θα προστεθούν κα τρεις γυναίκες γιατροί που έχουν «κλείσει» αλλά και εκπρόσωποι συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass