Ομιλία για το ρόλο της οικογένειας

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 14:41 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:27

 

«Ψηφιακή εποχή: επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο της οικογένειας», είναι το θέμα που θα παρουσιαστεί Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων.

Ομιλητές θα είναι κ.κ. : Ελένη Ξυνοπούλου,  Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Σχολική Σύμβουλος  (Φυσικός – Μουσικός) M.Sc με θέμα: Η σημασία της συνεργασίας σχολικού περιβάλλοντος και οικογένειας στην ομαλή ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη του παιδιού, Δήμητρα Παπαστεργίου Ψυχολόγος Μ.Sc  με θέμα: Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού και ο Dr Κωνσταντίνος Σιώμος Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων – Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Διαταραχής Εθισμού στο διαδίκτυο, με θέμα:  Σύγχρονα προβλήματα οικογένειας  ως αποτέλεσμα των ραγδαίων    τεχνολογικών εξελίξεων.

Την εκδήλωση οργανώνουν  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων και η Επιστημονική Οργάνωση Αλληλεγγύης “ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ” Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass