Με Δημ. Αβρανά το ΚΚΕ στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 13:13 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:27

 

 

 ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

  Μήνυμα αισιοδοξίας, αντίστασης και προοπτικής έστειλε το ΚΚΕ, το οποίο μπαίνει δυναμικά στο στίβο της μάχης ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων σε Δήμο Ελασσόνας, Περιφέρεια Θεσσαλίας και Ευρωκοινοβούλιο. Στη συγκέντρωση, που οργάνωσε στην Τσαριτσάνη το βράδυ της περασμένης Τρίτης η ΚΟΒ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ, ανακοινώθηκε πως υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι ο οδοντίατρος Δημήτρης Αβρανάς.

Την κεντρική ομιλία, στη συγκέντρωση, πραγματοποίησε ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Στην ομιλία του, ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και μαζικών οργανώσεων της περιοχής, εργάτες, νεολαίοι, μικρομεσαίοι αγρότες και δεκάδες κάτοικοι της Τσαριτσάνης και της Ελασσόνας.

Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τους αγρότες στο μπλόκο της «Μελούνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass