ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι πρόσκοποι έτοιμοι για προσφορά

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:26
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λάρισας. Όλοι οι Έφοροι, οι βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας, οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι παλαιοί πρόσκοποι εκπρόσωποι από τη δημοτική αρχή και συλλόγους, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου «Ζιαζιά».
Όπως σημειώνεται από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Λάρισας ο περιφερειακός έφορος Προσκόπων Λάρισας Παναγιώτης Κορδάς έκανε αναφορά στο πρόγραμμα και το παιδαγωγικό έργο των βαθμοφόρων μέσα στα τμήματά τους, στις περσινές δραστηριότητες τους, καθώς και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ζητώντας τη συμμετοχή όλων.
Για να τονίσει χαρακτηριστικά ότι «μέσα στα δυσχερή δεδομένα που ζούμε σαν χώρα ο προσκοπισμός καλείται να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του στους κόλπους της κοινωνίας. Η παρουσία μας στην ελληνική κοινωνία μετρά πάνω από 104 χρόνια και σ` αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε το προσκοπικό αντίδοτο στην κρίση».
Ακολούθησε η βράβευση του δημάρχου Τυρνάβου Νικόλαου Μαλάκου με την επετειακή πλακέτα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Λάρισας για την προσφορά του στους Προσκόπους Αμπελώνος με τη διάθεση δωρεάν στέγης στο παλαιό δημαρχείο του Αμπελώνα.
Ο κ. Μαλάκος δήλωσε υπέρμαχος της προσκοπικής ιδέας προσθέτοντας πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επανασύσταση του προσκοπικού συστήματος στον Τύρναβο. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του υπευθύνου για την τεχνική υποστήριξη σε θέματα ασφάλειας και επικοινωνίας για την Καλλιπεύκη και συγκεκριμένα στο κέντρο «Ελευθερία» Κώστα Χριστοδούλου (sv4ika), καθώς επίσης και η απονομή μεταλλείου ευδοκίμου υπηρεσίας Β΄ τάξεως στον Αρχηγό του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Απόστολο Λυτροκάπη, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκε για την προσφορά της, με το μετάλλιο Φίλων των Προσκόπων, το μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων η κ. Γεωργία Κυπαρίσση.
 Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας με πολλές ευχές και πολλά χαμόγελα από όλους τους βαθμοφόρους, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Παιδής.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των δράσεων των Συστημάτων της Λάρισας και έγινε και ειδική μνεία στα νεοϊδρυθέντα Συστήματα του νομού, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας και του 1ου Συστήματος Αμπελώνος ενώ το φλουρί έπεσε στον Αρχηγό της 2ης Κοινότητας Ανιχνευτών Λάρισας Θανάση Παπαϊωάνου με δώρο ένα σακίδιο προσφορά του προσκοπικού πρατηρίου Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass