ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο αν. υπουργός Λ. Γρηγοράκος σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2014 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:15
Στη Λάρισα θα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα με θέμα τη «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο ξενοδοχείο «Imperial».
Η ημερίδα διοργανώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και την ΠΕΔ Θεσσαλίας.
Στην ημερίδα- συζήτηση, εκτός του αν. υπουργού, θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Γεώργιος Σούρλας, γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Καλλιόπη Γερακούδη, γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Κωνσταντίνος Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Βασικοί εισηγητές θα είναι οι κ.κ.: Κομήτσας Ρίζος δήμαρχος Κιλελέρ πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας, Τζανακούλης Κων/νος δήμαρχος Λάρισας, Σκοτεινιώτης Πάνος, δήμαρχος Βόλου, Λάππας Χρήστος, Δήμαρχος Τρικκαίων, Παπαλός Κων/νος, δήμαρχος Καρδίτσας, εκπρόσωπος Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass