ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ

Διάλογος για τα πρόστιμα της ΑΕΠΙ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2014 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:28
Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Τζίκας παρευρέθηκε προχθές, στη σύγκληση του προεδρείου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΟΕΣΘ, τα θέματα που απασχόλησαν «κατά κύριο λόγο το προεδρείο ήταν: Κίνηση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο. Έναρξη χειμερινών εκπτώσεων. Σχεδιασμός για τη λειτουργία της αγοράς το 2014. Προγραμματισμός συνεδριάσεων Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου Α’ Εξαμήνου 2014. Προετοιμασία ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης – Συνεδρίου.
Στο προεδρείο έγινε αναφορά και στο προγραμματισμένο συνέδριο, κορυφαίο γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα, που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα στις 25,26 και 27 Απριλίου 2014, όπου θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή Ευρωπαϊκών – Εργοδοτικών oργανώσεων, αντίστοιχων της ΕΣΕΕ.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του προσωπικού ΕΣΕΕ – ΚΑΕΛΕ - ΙΝΕΜΥ στα γραφεία της Συνομοσπονδίας. Ο αντιπρόεδρος κ.Τζίκας ευχήθηκε στο προσωπικό υγεία, προκοπή, δύναμη και να εκπληρωθούν οι στόχοι που τέθηκαν για τη νέα χρονιά.
Στο πλαίσιο του προεδρείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ). Υπήρξε δέσμευση υπουργού – ΕΣΕΕ –ΓΣΕΒΕΕ-ΑΕΠΙ να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να μην υπάρξουν μεγάλα πρόστιμα για τους εμπόρους. Με την ευκαιρία της συνάντηση ανοίχτηκε διάλογος που θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου. Μέσα σ΄ αυτό το διάστημα οι εμπλεκόμενοι φορείς θα καταθέσουν τις προτάσεις τους έτσι ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές» καταλήγει η ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass