Αλλαγές στον προϋπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2014 21:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:25

Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, αύριο Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και ώρα 1.30 μμ με θέμα επανέγκριση του Οικονομικού Προϋπολογισμού Δήμου Λαρισαίων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης  έτους 2014 καθώς και επανέγκριση της επικαιροποίησης του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης και έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Λαρισαίων έτους 2014.

Η επανέγκριση απαιτείται, όπως αναφέρει στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Αθ. Μαμάκος, σύμφωνα «με το έγγραφο του ΥΠΕΣ για την παράταση της δυνατότητας χρήσης της ειδικής επιχορήγησης εξόφλησης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων έως τέλος Φεβρουαρίου 2014, προκύπτει η ευχέρεια «μετατόπισης» ορισμένων εξόδων σε άλλο κωδικό και αντίστοιχης πρόβλεψης ίσων εσόδων. Πραγματοποιήθηκαν επομένως οι ανάλογες μεταβολές όσον αφορά αυτό το σημείο.

Πέραν αυτού, σύμφωνα με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας έγινε μεταβολή (απομείωση) εσόδων ορισμένων κωδικών προκειμένου να τηρηθεί ο περιορισμός της (συγκριτικά με το 2012) ρεαλιστικής αύξησης εσόδων στο σύνολο της ευρύτερης «ΟΜΑΔΑΣ Ι» κατά την σχετική διάταξη της ΚΥΑ αντί της τήρησής του κατά ειδικότερη ομάδα κωδικών όπως είχε αρχικά τεθεί προς λεπτομερέστερη εκτίμηση».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass