ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Οι Λαρισαίοι χθες ψήφισαν και... Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2015 8:04

Κείμενο – φωτ.: Κώστας Τσόλας

Στα καλά του και χθες ο Πλαταμώνας ο οποίος από το μεσημέρι και μετά λόγω της κυριακάτικης αργίας, αλλά και της εκλογικής διαδικασίας κατακλύστηκε από κόσμο, κυρίως, από κατοίκους του νομού Λάρισας και του θεσσαλικού χώρου γενικότερα. Ωστόσο έντονη είναι ακόμα και η παρουσία των τουριστών από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία.

Σε ό,τι αφορά στον ντόπιο πληθυσμό, εκείνοι, είτε ψήφισαν, είτε απείχαν είχαν πάντα ένα λόγο να κρίνουν τα πολιτικά κόμματα, την παρουσία τους, αλλά και να βγάλουν, πριν τη δύση του ηλίου και το κλείσιμο της κάλπης, δίπλα στο κύμα τα δικά τους αποτελέσματα.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, το μέλλον της χώρας και τι ξημερώνει αύριο κυρίως για τους νέους.

Ωστόσο ανεξάρτητα πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης τα μπάνια στα ζεστά νερά του Θερμαϊκού, το καφεδάκι στην ξαπλώστρα, τα τσιπουράκια στα καταστήματα και τα ψητά στις σούβλες μέχρι αργά το βράδυ και στον Πλαταμώνα «έπαιζαν» με τα exit poll και με τα τελικά αποτελέσματα μέχρι αργά τη νύχτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass