Βας. Κόκκαλης: Σε λίγους και δύσκολους μήνες, πετύχαμε πολλά

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2015 12:58

«Τα δύο κόμματα που οδήγησαν στην υπερχρέωση μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες υπόσχονται στους πολίτες έναν διαφορετικό δρόμο. Αλήθεια, γιατί δεν ακολουθούσαν τον δρόμο αυτόν νωρίτερα, ώστε να είχαμε αποφύγει την καταστροφή; Πως είναι δυνατόν, όταν αυτά τα κόμματα οδήγησαν χιλιάδες έλληνες και ελληνίδες στην εξαθλίωση και στην οικονομική κατάρρευση και όταν αποδεδειγμένα κατά τη διακυβέρνησή τους απέτυχαν να λύσουν το θέμα των κόκκινων δανείων, να εμφανίζονται τώρα ως σωτήρες; Ποιος μπορεί να τους πιστέψει;»

Αυτά υποστηρίζει σε δήλωση του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Κόκκαλης και υπενθυμίζει ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά την 7μηνη διακυβέρνηση της χώρας μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ πετύχανε: Την τροποποίηση του Ν. Κατσέλη ούτως ώστε να υπαχθούν και άλλα χρέη εκτός των δανείων, όπως τα χρέη προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, Δήμοι κτλ. Αυτή η τροποποίηση θα ωφελήσει χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, για τους οποίους αποτελούσε πάγιο αίτημα. Την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Την οριστική διευθέτηση των κόκκινων δανείων του μήνα Νοέμβριο, με τη δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής (στην οποία θα συμμετέχουν όχι μόνο οι Τράπεζες, αλλά και οι ενώσεις καταναλωτών), για το χαρακτηρισμό του δανείου ως βιώσιμου ή όχι. Σε περίπτωση που το δάνειο χαρακτηριστεί ως μη βιώσιμο, επέρχεται διαγραφή και του κεφαλαίου, σε ποσοστό ανάλογο των εισοδηματικών και βιοτικών αναγκών. Και τέλος πετύχανε να δώσουνε ανάσα σε χιλιάδες εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες με τις 100 δόσεις. Επίσης πετύχανε τον συμψηφισμό χρεών προς το πρώην ΤΕΒΕ, με το δικαίωμα συνταξιοδότησης».

Και ο Βας. Κόκκαλης καταλήγει: «Σ΄ αυτούς τους 7 μήνες προσπαθήσαμε να επανορθώσουμε αδικίες και υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια θα είναι ακόμη πιο έντονη. Και μπορούμε να το υποσχεθούμε γιατί γνωρίζουμε, πως με τη βοήθεια του Θεού και την ψήφο του λαού θα είμαστε εκ νέου εγγυητές της σταθερότητας στη νέα κυβέρνηση της χώρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass