43ΧΡΟΝΟΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στην καρδιά

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 21:00
Η σκοπιά στην οποία έκανε την τελευταία υπηρεσία της ζωής του ο 43χρονος αυτόχειρας Η σκοπιά στην οποία έκανε την τελευταία υπηρεσία της ζωής του ο 43χρονος αυτόχειρας

Με μια σφαίρα στην καρδιά έβαλε τέλος στη ζωή του, χθες το μεσημέρι ο εξωτερικός φρουρός των Φυλακών Λάρισας Μιχάλης Δημ. Πέτσιος. Ο 43χρονος Λαρισαίος βρισκόταν χθες εν ώρα υπηρεσίας, όταν έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Η πρόθεση του υπαλλήλου της εξωτερικής φρουράς δεν είχε γίνει αντιληπτή αφού νωρίτερα πέρασε από τη σκοπιά και ο επόπτης με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησε για λίγη ώρα.

Ο αυτόχειρας - που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών - εντοπίσθηκε σοβαρά τραυματισμένος, στις 13.50 το μεσημέρι, από τον επόμενο φρουρό που πήγε στη σκοπιά για την αλλαγή βάρδιας. Ο φύλακας σοκαρίσθηκε βλέποντας τον συνάδελφό του αιμόφυρτο να έχει αυτοπυροβοληθεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο ύψος της καρδιάς, με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 43χρονο που δυστυχώς υπέκυψε καθ οδόν ενώ μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στη σκοπιά δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass