Συνεχίζεται το «Παζάρι Αγάπης» του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2014 10:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:20

 

Το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Αγάπης» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ –«ΟΡΦΕΑΣ», στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη 9, με εθελοντές, φορείς, οργανώσεις και καταστηματάρχες της Λάρισας, συνεχίζεται και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 10.00-14.00 και 17.00 - 21.00.

Ένα πρωτότυπο και υψηλής αισθητικής παζάρι, με στολίδια, χειροποίητες κατασκευές, παραδοσιακά προϊόντα, αρτοποιήματα και γλυκίσματα, δίνει την ευκαιρία στους Λαρισαίους να εκφράσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη σε όσους έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη, καθώς τα έσοδα διατίθενται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο Εργαστήρι Ζωής και στους Γιατρούς του Κόσμου .

Ο Σύλλογος Ανέργων «Ηλιαχτίδα», ο σύλλογος αλληλεγγύης «Ευχή Ζωής», ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αγ. Αναργύρων «ΝΟΣΤΑΛ-ΓΑΙΑ», η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Λάρισας, η επιχείρηση Καψιώχα , οι εικαστικοί Χρήστος Ρέντας και Ειρήνη Καψάλη δημιουργούν μια πανδαισία χριστουγεννιάτικων χρωμάτων σε ένα μοναδικό εικαστικό τοπίο εποχής.

Παράλληλα, στο «Εργαστήρι Ζωής» λειτουργούν κάθε πρωί από 10.00-14.00, τα τμήματα των εικαστικών, όπου εκατοντάδες παιδιά φτιάχνουν με τη βοήθεια εικαστικών και εκπαιδευτικών, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, με εικόνες γιορτινές και ηχηρό το μήνυμα της πρόληψης

Επίσης, σήμερα και ώρα 19.00, μέσα στο χώρο του παζαριού, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα μουσικά μονοπάτια, με υπέροχες μελωδίες και σύνολα, με την ορχήστρα εγχόρδων και μαέστρο τον κ. Κορνήλιο Μπουγιούκ, καθώς και την τάξη μονωδίας με καθηγήτρια σολίστ όπερας την κ. Κατερίνα Οικονόμου και συνοδό στο πιάνο την καθηγήτρια κ. Ευγενία Γκουλέτσου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass