ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δώρισε αυτοκίνητο στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2014 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:20

 

Ένα αυτοκίνητο, για τις ανάγκες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. ο Λαρισαίος επαγγελματίας Νικόλαος Μπαράς ανταποκρινόμενος σε πρωτοβουλία της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ). Με αφορμή τη δωρεά, ο κ. Μπαράς τιμήθηκε σε μια σεμνή τελετή που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας ταξιάρχου Νίκου Γιαννέλου και του αστυνομικού διευθυντή της Δ.Α. Λάρισας Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Ο δωρητής έλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Διευθυντή Ασφαλείας αστυνομικό υποδιευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα και μια εικόνα του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου από τον πρόεδρο της ΕΑΛ Αθανάσιο Νταβούρα. Με αφορμή τη δωρεά, η ΕΑΛ με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί τον δωρητή και καλεί οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει την οικονομική επιφάνεια να συνεισφέρει, με μοναδικό στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο».

Ο κ. Μαντζιώκας απευθυνόμενος στον δωρητή σημείωσε πως «η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παρέλαβε από την εταιρία σας, ως δωρεά, ένα αυτοκίνητο 2.000cc το οποίο έχει διατεθεί για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών της αναγκών.

Η Υπηρεσία μας, το κύριο έργο της οποίας έχει σχέση με την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο ανταπόκρισης και εξιχνίασης των διάφορων μορφών της, με την πρωτοβουλία σας αυτή ενισχύθηκε υλικοτεχνικά, αλλά ενισχύθηκε κυρίως ηθικά, αφού η δωρεά σας αυτή επιβεβαιώνει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μόνη της στον αγώνα κατά του εγκλήματος, αλλά έχει τη στήριξη του υγιούς μέρους της κοινωνίας μας, το οποίο με ανιδιοτελείς χειρονομίες σαν τη δική σας αναδεικνύει εκτός άλλων και τον χαρακτήρα της κοινωνικής αλληλεγγύης, ο οποίος είναι τόσο αναγκαίος στην περίοδο που διανύουμε. Ως διευθυντής της Υπηρεσίας, της οποίας με πρωτοβουλία σας ενισχύσατε με τη δωρεά σας αυτή, σας ευχαριστώ θερμά» κατέληξε ο κ. Μαντζιώκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass