Εκδήλωση από το «Ποτάμι» για την έρευνα

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2014 23:51 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:15

 

«Ποιες προτεραιότητες στην έρευνα για μια καινοτόμο παραγωγική βάση» είναι το θέμα ανοικτής εκδήλωσης που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών του «Ποταμιού» στη Λάρισα, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων (ισόγειο), του Επιμελητηρίου Λάρισας, (Παπακυριαζή 44), με ομιλητή τον καθηγητή Αχιλλέα Γραβάνη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του Πολιτικού εργαστηρίου που εγκαινίασε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη  και ήδη η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο θέατρο ΟΥΗΛ στη Λάρισα με θέμα τα ΑΕΙ στη Θεσσαλία.

Ο Αχιλλέας Γραβάνης είναι καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιου Κρήτης. Ερευνητής στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ). Εθνικός Εμπειρογνώμων FP6/FP7 στην Επιτροπή Προγράμματος Βιοϊατρικής  Έρευνας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόεδρος του ΤΕΣ Βιοεπιστημών, Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας & Τεχνολογίας. Συνιδρυτής της Εταιρείας Βιοτεχνολογίας Bionature Ltd. Συνεργάτης του κορυφαίου πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με την Ομάδα Εθελοντών του «Ποταμιού» «επειδή πολύ χρησιμοποιήθηκε και ταλαιπωρήθηκε ο όρος «ανάπτυξη» τον τελευταίο καιρό, καθώς ακόμα και πολλά χαριτωμένα ανέκδοτα κυκλοφορούν αναφερόμενα στην ανάπτυξη, εμείς για να βοηθήσουμε να μπει η συζήτηση σε σωστή βάση, για να αναζητήσουμε το σωστό τρόπο να την πετύχουμε, καλέσαμε τον καθηγητή Αχιλλέα Γραβάνη να μας αναλύσει, ποιες προτεραιότητες πρέπει να δοθούν στην έρευνα για να στηριχθεί μια καινοτόμος παραγωγική βάση. Επιμένουμε πρώτα να ακούμε και μετά να μιλάμε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass