ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ενα δέντρο από γάλα στο Εργαστήρι του ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:13

Χίλια πεντακόσια κουτιά γάλακτος τουλάχιστον, συγκεντρώθηκαν χθες από τους Λαρισαίους, για να δημιουργηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο "Εργαστήρι Ζωής"(Νεοκλασικό κτίριο στην οδό Μανωλάκη 9), μετά από κάλεσμα του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ –«Ορφέας» και των «Γιατρών του Κόσμου».

Με τη δράση αυτή έγινε χθες το άνοιγμα μιας σειράς εορταστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, ενώ το δέντρο θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος τους και θα ...μεγαλώνει ανάλογα με τις προσφορές των πολιτών.

Χθες κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, που πλαισιώθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από σύνολα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος των «Γιατρών του κόσμου» κ. Νικήτας Κανάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι τα κουτιά γάλακτος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, επισημαίνοντας επίσης ότι η γνωστή οργάνωση είναι στη διάθεση του Κέντρου Πρόληψης και του Δήμου Λαρισαίων να στηρίξει τις δράσεις που αφορούν στην προσφορά στην πόλη.

Μέχρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και τις ώρες 10.00-14.00 και 17.00 - 21.00, καθημερινά, στους χώρους του Εργαστηρίου Ζωής, θα υπάρχει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, με στολίδια, χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, αρτοποιήματα και γλυκίσματα.

Επίσης καθημερινά από τις 17.00-21.00 δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς της πόλης παράλληλα με τη λειτουργία του παζαριού, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώ

θα λειτουργούν κάθε πρωί από 10.00-14.00, τα τμήματα των εικαστικών , όπου εκατοντάδες παιδιά θα φτιάξουν με τη βοήθεια εικαστικών και εκπαιδευτικών , χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, με εικόνες γιορτινές και μήνυμα την πρόληψη.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, στους «Γιατρούς του Κόσμου» και στο Εργαστήρι Ζωής.

Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας κ. Λίτσα Λιακούλη, το μέλος αυτού κ. Χρ. Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ κ. Δημ. Παπαποστόλου, ο πρόεδρος του τμήματος Λάρισας του Ε.Ε.Σ. κ. Παπαδημητρίου κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass