Νέα γευστική έκπληξη χαλβά με μπανάνα και σοκολάτα!

* ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2025 13:35

Ο χαλβάς «ΟΛΥΜΠΟΣ» μας εκπλήσσει γευστικά κάθε χρόνο: η νέα του έκπληξη συνδυάζει μπανάνα με σοκολάτα.

Το υπογραμμίζει στη διαφημιστική της καμπάνια και το υποστηρίζει κάθε χρόνο με συνέπεια: «Ο καθένας τον χαλβά του»! Έτσι και φέτος, η Χαλβαδοποιία Παπαγιάννης «ΟΛΥΜΠΟΣ» υποδέχεται τη Σαρακοστή με μια νέα γεύση, που θα μας ξετρελάνει: χαλβάς με μπανάνα και σοκολάτα!
Ναι, η Σαρακοστή κάθε χρόνο είναι γιορτή για την ιστορική χαλβαδοποιία της Λάρισας. Και κάθε χρόνο την υποδέχεται με γευστικές προτάσεις που μεγαλώνουν την γκάμα των προϊόντων της. Ο χαλβάς, ο πρωταγωνιστής της Σαρακοστής, προσφέρεται και φέτος σε απίστευτους συνδυασμούς γεύσεων: βανίλια, κακάο, αμύγδαλο, φιστίκι, μέλι και κανέλα, σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα, σοκολάτα υγείας και αλμυρή καραμέλα, Royal, φιστίκι Αιγίνης, βιολογικό, στέβια βανίλια, στέβια σοκολάτα, ολικής, super fruits, οργανικός με μέλι και πλέον μπανάνα με σοκολάτα!
Η Σαρακοστή παύει να είναι διατροφική ρουτίνα. Αποκτά μια ποικιλία γεύσεων που απογειώνει το τραπέζι της. Οι νέες γεύσεις προσθέτουν αξία στον χαλβά, που είναι η σύνδεσή μας με τον γνήσιο ελληνικό τρόπο ζωής. Ένα προϊόν που ξυπνά αναμνήσεις και ενεργοποιεί συναισθήματα, καθώς προαναγγέλλει το ελληνικό Πάσχα εσωτερική και εξωτερική ηλιοφάνεια!
Η σύνδεση μέσω της παραδοσιακής γεύσης του χαλβά με τις αναμνήσεις και το παρελθόν και ο παράλληλος εκσυγχρονισμός των προϊόντων της εταιρείας που ακολουθεί την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας είναι ο σταθερός προσανατολισμός της Χαλβαδοποιίας Παπαγιάννης «ΟΛΥΜΠΟΣ» που ιδρύθηκε το 1949 ως οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα κυριαρχεί στην ελληνική αγορά, εξάγοντας παράλληλα τα προϊόντα της στις αγορές όλου του κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

XOREPSE

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass