Μέτρα για κλοπές χαλκού

ΖΗΤΑ Ο ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2025 14:31

Να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο με τις επαναλαμβανόμενες κλοπές χαλκού, οι οποίες μαστίζουν την αγροτική παραγωγή στην περιοχή των Φαρσάλων, ζητά ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Τσιάρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά δημοσίευμα στο οποίο φιλοξενείται καταγγελία – αναφορά του ΤΟΕΒ Φαρσάλων για τις επαναλαμβανόμενες κλοπές χαλκού που μαστίζουν την αγροτική παραγωγή στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Στην επιστολή τους προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαρίσης τα 7.300 μέλη του οργανισμού εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις τεράστιες οικονομικές ζημιές και το ψυχολογικό βάρος που υφίστανται οι αγρότες από αυτές τις εγκληματικές πράξεις».
Επισημαίνεται το γεγονός ότι «οι επανειλημμένες κλοπές του χαλκού έχουν προκαλέσει πέραν από τις τεράστιες οικονομικές ζημιές στον πρωτογενή τομέα και στη ΔΕΗ» και ζητείται «η παρέμβαση της δικαιοσύνης για την πάταξη αυτού του φαινομένου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass