Παρακλήσεις σε Ιερούς Ναούς της Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:00

 

-  Κάθε Τρίτη και ώρα 5 μ.μ., τελείται στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας Χαραυγής Λάρισας,  παράκληση στη Χάρη της Παναγίας Γοργοεπηκόου  και στη συνέχεια ομιλία, συζήτηση πάνω στο θέμα: « Πράξεις των Αποστόλων» με τον ιερέα της ενορίας π. Ιωαννίκιο.

-  Στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, κάθε Τρίτη στις 5 μ.μ τελείται η παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο την Γοργοεπήκοο και εν συνεχεία πραγματοποιείται το εσπερινό κήρυγμα με θέμα «Οι πράξεις των Αποστόλων.»

- Κάθε Πέμπτη στις 6 μ. μ. τελείται στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Λάρισας, η παράκληση προς τους ιαματικούς Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό. Μεγάλη ευλογία για τους πιστούς η θαυματουργή εικόνα των Αγίων Αναργύρων που θα εκτίθεται σε προσκύνηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ναού.

- Κάθε  Πέμπτη  στις 5 το απόγευμα στον υπόγειο ναό της Αγίας Παρασκευής του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης τελείται  η παράκληση προς τιμήν της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου και εν συνεχεία τελείται το εσπερινό κήρυγμα με θέμα: Πράξεις των αποστόλων. Κατά την διάρκεια της παρακλήσεως θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου της Αγίας Παρασκευής προς ενίσχυση και αγιασμό τον πιστών.

-  Στον ιερό ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, κάθε Τετάρτη , στις 6 μ. μ. τελείται η ιερά παράκληση του Αγίου Βησσαρίωνος και του Αγίου Φανουρίου. Επίσης κάθε Πέμπτη στις 5:30 μ. μ. τελείται ιερά παράκληση του Αγίου Αχιλλίου και της  Παναγίας, στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Αχιλλίου. Ακολουθεί εσπερινή ομιλία με θέμα «Αι πράξεις των Αποστόλων», από τον πρωτοπρεσβύτερο π.  Παναγιώτη Αποστολόπουλο.

-  Κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, στις 5 μ. μ.,  τελούνται οι παρακλήσεις στον Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη, με αρτοκλασία και κόλλυβα, στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας Λάρισας.

-  Κάθε  Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης (Αλκαζάρ) του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους  Λαρίσης τελείται  η παράκληση προς τιμή της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου και εν συνεχεία τελείται το εσπερινό κήρυγμα με θέμα: Πράξεις των Αποστόλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass