Άναψε το δέντρο στον Κραννώνα

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014 13:48 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:58

 

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών Κραννώνα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Το ολόφωτο χριστουγεννιάτικο δέντρο έστειλε μηνύματα ελπίδας και αγάπης σε όλο τον παριστάμενο κόσμο, που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά. Φαντασμαγορική ήταν η ατμόσφαιρα των βεγγαλικών που έλαμψαν στον ουρανό. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την πιανίστρια  Αντιγόνη Μάσια και τον τενόρο  Αστέριο Τσέτσιλα. Τα χαρούμενα ξωτικά διασκέδασαν τους μικρούς φίλους στέλνοντας γράμματα στον Άη- Βασίλη και δημιουργώντας σοκολατένιες λιχουδιές για όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες γεύτηκαν μελομακάρονα και παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο ποτό. Η γιορτή συνεχίστηκε με μακεδονικούς χορούς από τη χορευτική ομάδα του συλλόγου. Οι παριστάμενοι διασκέδασαν με φαγητό, μουσική και χορό μέχρι αργά.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού δήμου Κιλελέρ, ενώ σημαντική ήταν και η υποστήριξη που παρείχε το Οινοποιείο Τυρνάβου και η εταιρεία εξοπλισμού Γκουνέλας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφεριάρχης Κων. Δεσπόπουλος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Μπίλλης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης, ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Κραννώνα  Σπύρος Καλέτσιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Μίλτος Αραμπατζής, η δημοτική σύμβουλος Ζωή Ανυφαντή, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζαχαριάς, η δημοτική σύμβουλος  Όλγα Μερτζανίδου- Αγγλοπούλου, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγ. Γεωργίου  Γιολάντα Νανούλη, η πρόεδρος Νέας Λεύκης  Φρειδερίκη Μαυρίκη και ο πρόεδρος του Κραννώνα Κώστας Τσιαγκλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass