Πρόσφερε δάπεδο ασφαλείας

Εταιρεία, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2024 12:30

Στην αποδοχή της δωρεάς για την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας από ανακυκλωμένα ελαστικά, στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας μέσω του προγράμματος «Δωρεάν κατασκευή ελαστικών δαπέδων» από την εταιρεία Ecoelastika Α.Ε..


Ο Δήμος Ελασσόνας με την αποδοχή της δωρεάς προχώρησε στη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ., ώστε να τοποθετηθεί σωστά το δάπεδο ασφαλείας στις δύο πλευρές της βορινής εισόδου του σχολείου.
Η Ecoelastika είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλική προς το περιβάλλον και υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση των ελαστικών. Το πρόγραμμα υλοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά και στόχος του είναι να προσφέρει στα παιδιά περισσότερη ασφάλεια στην καθημερινότητα, ώστε να απολαμβάνουν σήμερα το παιχνίδι με τους φίλους τους και στο μέλλον να ζουν σε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass