ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συντήρηση και καθαρισμός στο Κοιμητήριο Κοκκινόγης

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2024 15:51

Την Κοινότητα Κοκκινόγης και συγκεκριμένα το Κοιμητήριό της επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, για να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης του Κοιμητηρίου και του καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου, που συνορεύει με την ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης.


Τον δήμαρχο συνόδευσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθημερινότητας βορείου τομέα Αθανάσιος Γεροφωκάς, ο οποίος επιβλέπει τα συνεργεία του Δήμου καθημερινά, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικές είναι τέτοιου είδους παρεμβάσεις στους χώρους των κοιμητηρίων όλων των κοινοτήτων και πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες από όλους, ώστε να διατηρούνται οι χώροι καθαροί και ευπρεπισμένοι.
«Η εικόνα των δημοτικών κοιμητηρίων αντανακλά το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας που τιμά τους νεκρούς της και η έλλειψη συντήρησης επί σειρά ετών, καθώς και η φθορά του χρόνου έχουν δημιουργήσει μία εικόνα που δεν τιμά τον Δήμο μας» σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ν. Γάτσας και πρόσθεσε τα εξής: «Ακούμε τους πολίτες μας, ακούμε τους προέδρους των κοινοτήτων και εργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς. Με μεθοδικότητα και ουσιαστικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν οι εργασίες συντηρήσεων και καθαρισμών των κοιμητηρίων, όπου αυτές απαιτούνται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass