«Ο αγώνας των εκπαιδευτικών μας αφορά όλους»

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 16:42

«Ο αγώνας των εκπαιδευτικών μας αφορά όλους, γιατί υπερασπίζεται το δημόσιο σχολείο, το δικαίωμα όλων των παιδιών στη μόρφωση, τη δουλειά με δικαιώματα και την παιδαγωγική υπόσταση των εκπαιδευτικών» τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας,

σημειώνοντας ότι «στηρίζει την πανελλαδική απεργία των εκπαιδευτικών στις 23 Οκτωβρίου, απέναντι στην οικονομική και εργασιακή εξαθλίωση που τους έχουν οδηγήσει όλες οι κυβερνήσεις».
Προσθέτοντας ότι «απέναντι στη διαχρονική πολιτική που θεωρεί κόστος τη μόρφωση και την ασφάλεια των παιδιών μας. Απέναντι στην «κανονικότητα» τον δήθεν «εξορθολογισμό» της κυβέρνησης με το στοίβαγμα 25 και πάνω μαθητών σε πολλές τάξεις, το κλείσιμο αρκετών σχολείων. Απέναντι στις μεγάλες ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, μέσα και σχολικά κτίρια. Απέναντι στη λεγόμενη αξιολόγηση, που αποτελεί το όχημα για να ιδιωτικοποιήσουν την εκπαίδευση, να κατηγοριοποιήσουν τα σχολεία, να μεταφέρουν το «κόστος» στους γονείς, να μετατρέψουν τους εκπαιδευτικούς σε σκυφτούς κυνηγούς χορηγών. Ενάντια στις διώξεις και την τρομοκρατία απέναντι στους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για να κρατήσουν όρθια τα σχολεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass