Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 13:25

ΦΑΡΣΑΛΑ
Θέσεις Εθνοφυλάκων στην 61 Μ.Ε.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Άνοιξαν οι θέσεις για Εθνοφύλακες στην 61 Μονάδα Επιστράτευσης (Στρατόπεδο «Μαρκόπουλου Σπυρίδωνα») στα Φάρσαλα. Η μονάδα αναζητά εφέδρους για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων της κατά το έτος 2025.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εφέδρους του Στρατού Ξηράς που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
Έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Δεν είναι Έφεδροι Αξιωματικοί. Έχουν σωματική ικανότητα Ι1, Ι2 ή Ι3. Δεν είναι ενταγμένοι επιστρατευτικά. Δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή συγκεκριμένα πλημμελήματα. Δεν έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους.
Αποζημίωση και διάρκεια υπηρεσίας: Η αποζημίωση ανέρχεται στα 16 ευρώ ημερησίως για κάθε μέρα απασχόλησης, η οποία δεν θα υπερβαίνει τις 8 ώρες. Σημειώνεται ότι η αποζημίωση αυτή δεν θεωρείται εργατικό ημερομίσθιο και δεν δημιουργεί σχέση εργασίας με τη Στρατιωτική Υπηρεσία.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην 61 Μ.Ε. Φαρσάλων έως τις 6 Δεκεμβρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την 61 Μ.Ε. Φαρσάλων στο τηλέφωνο 24910-26775.

 

Διακοπή νερού στα Μεσάγγαλα

Η ΔΕΥΑ Τεμπών ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης στον οικισμό Μεσαγγάλων του Δήμου Τεμπών σήμερα Τρίτη από τις 09:00 το πρωί έως και 13:00 το μεσημέρι, λόγω συντήρησης του δικτύου ύδρευσης.

 

Ευχέλαιο και προσκύνηση λειψάνων στον Αγ. Αχίλλιο
Αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο το Μυστήριο του Ευχελαίου, που θεμελιώνεται στους λόγους του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, και θα τεθούν προς προσκύνηση από τους πιστούς όλα τα ιερά λείψανα που φυλάσσονται στον Ναό: των Αγίων Αχιλλίου, Λουκά Κριμαίας, Αναστασίας Ρωμαίας, Νικηφόρου του λεπρού, Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, Ελευθερίου, Γεωργίου Καρσλίδη, Νίκωνος του «μετανοείτε», Μαρίνης μεγ/ρος, Γεδεών εν Τυρνάβω, Γεωργίου εκ Ραψάνης, Ραφαήλ και Νικολάου εν Λέσβω, Χριστίνης, Νικολάου του Πλανά, Νεκταρίου Πενταπόλεως, Παρασκευής, Ιωάννου του καλυβίτου, Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, Παντελεήμονος του ιαματικού, Καλλινίκου Εδέσσης…

 

Διανεμήθηκαν τρόφιμα

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Τρόφιμα στους δικαιούχους-ωφελούμενους και στις οικογένειές τους, διανεμήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τεμπών είναι μια κοινωνική δομή παροχής βασικών αγαθών που λειτουργεί στον Δήμο, προσφέροντας στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και άτομα που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής μπορεί να απευθύνεται στις εξής Κοινωνικές Δομές του Δήμου: Στα ΚΑΠΗ, στα «Βοήθεια Στο Σπίτι», στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Η βοήθεια αυτή θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την περαιτέρω ανάπτυξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass