Δύο νέοι χώροι για την τρίτη ηλικία

* ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2024 14:40

Δύο νέοι χώροι για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας δημιουργήθηκαν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων και ο αγιασμός, παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου.
Η πρώτη τελετή εγκαινίων - αγιασμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στο ΚΑΠΗ-ΣΤΕΚΙ των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, το οποίο υπέστη ολική καταστροφή εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων του 2023, ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο ΚΑΠΗ-ΣΤΕΚΙ των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Θωμά, ο οποίος επεκτάθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο.
“Τα ΚΑΠΗ αποτελούν σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Με συντονισμένες προσπάθειες, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου και της Κοινωνικής Πρόνοιας, τις οποίες ευχαριστώ θερμά, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες αποκατάστασης των χώρων, ανοίγοντας τις πόρτες για όλους. Τα προγράμματα που υλοποιούνται εδώ από τη Διεύθυνση αποφέρουν ήδη θετικά αποτελέσματα, και ο στόχος μας είναι η συνέχιση και αναβάθμιση αυτών των δράσεων” τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass