Ενωτικά αύριο οι δικηγόροι της Λάρισας, ψηφίζουν…

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 21:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:44

 

Ενωτικό το κλίμα και υπέρ της αποχής, όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις, σήμερα  στους δικηγόρους της Λάρισας, που έδειξαν με την προσέλευση τους (περίπου 300 μέλη!), ότι το θέμα του ΚΠΔ, με κορύφωση το πανελλήνιο δημοψήφισμα αύριο  καιμεθαύριο, τους ξεσηκώνει. Το θέμα είναι πλέον, τι μορφής αγώνα θα επιλέξουν, διαρκείας ή στοχευμένο και αυτό θα φανεί αύριο το βράδυ με την πανελλήνια καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Οι δικηγόροι ενημερώθηκαν στη σημερνή συνέλευση τους, από τον πρόεδρο  του ΔΣΛ κ. Δημ. Κατσαρό με μοναδικό θέμα το Σχέδιο Νόμου «Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας». Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στο μέγαρο δικηγόρων της  Λάρισας, αύριο Τρίτη  και την Τετάρτη, από τις 7 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. , «προκειμένου να δηλώσουν αφενός τη συμφωνία τους ή μη στο κατατεθέν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχέδιο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και αφετέρου το είδος και τη μορφή των κινητοποιήσεων.» Με πράξη του προέδρου του ΔΣΛ, ορίστηκαν τα τακτικά μέλη της  εφορευτικής επιτροπής του δημοψηφίσματος, η οποία αποτελείται από τους:  Τρύφωνα Τσάτσαρο Α’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ως πρόεδρο,  Βασίλειο Βράκα ως μέλος, Μαγδαληνή-Μαρίνα Ρεμπάκη ως μέλος και τους αναπληρωματικούς:  Χρήστο Μπραζιώτη, μέλος του ΔΣ, Γεώργιο Αντωνίου,  Όλγα – Χριστίνα Γκλιάου.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass