Η πρόληψη σώζει ζωές

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΝΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 16:39

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού» διοργανώθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού από το Υπουργείο Υγείας, δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.


Το βασικό μήνυμα που δόθηκε σε όλες τις γυναίκες είναι ότι η πρόληψη σώζει ζωές και φυσικά θα πρέπει να υποβάλλονται στον τακτικό ετήσιο έλεγχο, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η υποδιοικήτρια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κα Μαρία Μήτσιου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ευάγγελος Αποστόλου, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα, o διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κος Γρηγόριος Βλαχάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Γαρυφαλλιά Καρυστιανού ως εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων Αθανάσιου Μαμάκου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμάς Ρετσιάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κ.Ψ.Υ. κα Αικατερίνη Σακελλαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass