Στη Λάρισα ο Ν. Ανδρουλάκης

* ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟ «ΔΙΒΑΝΗ» * Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 16:30

Με ομιλίες στη Λάρισα το πρωί και στα Γιάννενα το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ολοκληρώνει σήμερα τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης έρχεται στη Λάρισα σήμερα το πρωί προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων του Κινήματος στο ξενοδοχείο «Διβάνη» στις 11.30 π.μ., για να αναχωρήσει μετά για την Ήπειρο, όπου το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Γιάννενα. Όσον αφορά στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση, η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα διαρκέσει από τις 07:00 π.μ. έως τις 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024. Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου. Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α’ γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, καθώς δε θα γίνεται αναζήτηση στον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως στον α’ γύρο, παρά μόνο το ταυτοποιητικό τους έγγραφο. Για την αυριανή ψηφοφορία δεν καταβάλλεται αντίτιμο και δε συμπληρώνονται αιτήσεις νέων μελών, καθώς η διαδικασία γίνεται από το κλειστό μητρώο των ψηφισάντων του α’ γύρου της 6ης Οκτωβρίου. Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας ή του αποδήμου, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass