Ιστορίες «Ελευθερίας» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 1ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 11:10

ΕΡΧΕΤΑΙ το 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 102 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία» γιορτάζει 102 χρόνια στην ενημέρωση και σας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό κινηματογραφικό ταξίδι, μέσα από τη διοργάνωση του 1ου  Διαγωνιστικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Ιστορίες Ελευθερίας» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Taratsa Film Festival Larissas.

Ο τίτλος του φεστιβάλ προτρέπει τους κινηματογραφιστές (ερασιτέχνες και μη) να δημιουργήσουν ταινίες μικρού μήκους που αναδεικνύουν μικρές ή μεγάλες, αληθινές ή φανταστικές ιστορίες της Λάρισας από τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη σχολική ζωή ή την καθημερινότητα της πόλης  που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εφημερίδα «Ελευθερία» και το ταξίδι της στον χρόνο.

Πάρε μέρος & δημιούργησε τη δική σου ταινία!

Είσαι από 12 ως 102 χρονών; Μπορεί να ήρθε ο καιρός να ανακαλύψεις τον σκηνοθέτη που κρύβεις μέσα σου δημιουργώντας τη δική σου μικρού μήκους ταινία! Χρησιμοποίησε το κινητό σου ή μια κάμερα ή όποιο άλλο μέσο διαθέτεις!  Αυτό που χρειάζεται είναι διάθεση, έμπνευση και φαντασία!

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές

Τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένα πρόσωπα στον χώρο των Τεχνών θα αξιολογήσει τις συμμετοχές και θα επιλέξει τους 3 πρώτους νικητές οι οποίοι θα λάβουν χρηματικά έπαθλα, ενώ ταινίες τους θα προβληθούν στη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης για τα 102 χρόνια της εφημερίδας «Ελευθερία» που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Όροι συμμετοχής

Η διαδικασία για τη συμμετοχή είναι απλή:

•     Δημιουργείς μια μικρή μήκους ταινία με κεντρικό θέμα: «Ιστορίες Ελευθερίας: 102 Χρόνια Έμπνευσης»

•     Η μέγιστη διάρκεια της ταινία θα πρέπει να είναι  15 λεπτά.

•     Η ταινία θα πρέπει να έχει ψηφιακή μορφή.

•           Εφόσον η/ο δημιουργός είναι ανήλικος, θα πρέπει να καταθέτει και υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης υπογεγραμμένη  από γονέα.

•     Με τη συμμετοχή του η/ο δημιουργός της ταινίας πιστοποιεί ότι το έργο του ανήκει, και είναι πρωτότυπο. Οι συμμετέχουσες/οντες στο διαγωνισμό είναι υπεύθυνες/οι για την διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων.

•     Οι ταινίες  θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέσω wetransfer στην ηλεκτρονική διεύθυνση taratsafestival@gmail.com, μέχρι και την 30-11-2024. Παράλληλα θα πρέπει να συνοδεύονται από το όνομα της/του δημιουργού ή της ομάδας και τα στοιχεία επικοινωνίας.

•     Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2024 μέσα από την εφημερίδα «Ελευθερία» καθώς και την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού και του Taratsa Film Festival.

•     Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι δημιουργοί αποδέχονται τους παρόντες όρους και αναγνωρίζουν πως το σύνολο ή ένα μέρος του αριθμού των ταινιών που θα κατατεθούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εφημερίδας «Ελευθερία» και του Taratsa Film Festival Larissas, συμπεριλαμβάνοντας τα ονόματα των συντελεστών. Τα πνευματικά δικαιώματα των βίντεο παραμένουν στην κατοχή των δημιουργών τους, ενώ η Εφημερίδα «Ελευθερία» και το Taratsa Film Festival Larissas μπορούν να αξιοποιήσουν τις ταινίες για προβολή του διαγωνισμού, καθώς και τη χρήση και δημοσιοποίησή τους στο πλαίσιο του αρχείου του έργου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη σελίδα του Taratsa Film Festival Larissas στο Facebook ή στο email: taratsafestival@gmail.com.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932269433.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass