Συνάντηση ραδιοερασιτεχνών

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 10:00

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας συνεχίζοντας την παράδοση της διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 και από ώρα 07:00 έως και τις 16:00 την 27η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική - Ραδιοσυλλογική Συνάντηση HAMFEST Λάρισας.


Με προεξέχοντες τους συλλόγους της Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Βόλου, που θα τιμήσουν τη συνάντηση για μία ακόμα φορά, ραδιοερασιτεχνικοί σύλλογοι, μεμονωμένοι ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες του είδους, παλαιοπώλες, πωλητές βινυλίων, αλλά και άλλοι πολλοί από όλη την Ελλάδα, δίνουν το «παρών» στη μεγαλύτερη συνάντηση που διοργανώνεται στη χώρα μας.
Οι ραδιοερασιτέχνες, αλλά και ο απλός πολίτης θα δει μηχανήματα και υλικά, θα γνωρίσει καινούριο κόσμο, θα βρεθεί με φίλους και όσοι μη μυημένοι στο χόμπι θα δουν και θα γνωρίσουν τι σημαίνει ραδιοερασιτεχνισμός.
Με την υποστήριξη κάθε χρόνο του Δήμου Λαρισαίων, με τον οποίο συνδιοργανώνεται, στην εκδήλωση θα είναι φέτος παρών και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Νόμου Λάρισας (Σ.Ε.ΔΙ.Λ.), αλλά και διάφορες εθελοντικές ομάδες της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass