Βραβεύτηκε μαθητής του ΓΕΛ Αγιάς

ΑΠΟ ΤΗΝ HELLENIC ENERGY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ * ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 12:30

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Από την Hellenic Energy, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, βραβεύτηκε, προ ημερών, ο μέχρι τον περασμένο Ιούνιο μαθητής του Γενικού Λυκείου Αγιάς, φοιτητής σήμερα, Γιώργος Καραφέριας, που πρώτευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2024.


Η διευθύντρια του ΓΕΛ Βικτώρια Δημητρίου τον συνεχάρη σε επίσκεψή του στο σχολείο κι εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων τού ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή του.
Χρηματικη υποτροφια σε μαθητη απο ομογενη της Νεας Υορκης
Το ΓΕΛ Αγιάς σε ανακοίνωσή του, επίσης, αναφέρει τα εξής:
Στις 16 Μαΐου, κατά την ετήσια γιορτή λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς του Γενικού Λυκείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, δόθηκε η εφάπαξ χρηματική υποτροφία στον μαθητή του σχολείου Α.Κ., ο οποίος παρουσίασε τη μεγαλύτερη πρόοδο και βελτίωση κατά τη διάρκεια της φοίτησής του σε αυτό. Ο μαθητής υποδείχθηκε κατόπιν συζήτησης και συναπόφασης των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών.
Η υποτροφία αυτή έχει θεσπιστεί από τον ιατρό dr. Ιωάννη Τσιούρη, κάτοικο Νέας Υόρκης, στη μνήμη και προς τιμήν των γονέων του Αποστόλου και Ζηνοβίας Τσιούρη, εκ του Αετολόφου Αγιάς.
Ο ιατρός, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αετόλοφο, δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία από το 1974 ως νευρολόγος ψυχίατρος στη Ν. Υόρκη. Δεν ξέχασε, όμως, ποτέ, ούτε τον τόπο καταγωγής ούτε το ότι και ο ίδιος φοίτησε στο Γενικό Λύκειο Αγιάς. Για τον λόγο αυτόν θέσπισε και θα απονέμει ετήσια χρηματική υποτροφία στον μαθητή ή στη μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Αγιάς που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη βελτίωση στην επίδοσή του κατά τη φοίτησή του για τα επόμενα έτη, η οποία θα απονέμεται σε εκδήλωση παράλληλα με τη λήξη του σχολικού έτους, ως ελάχιστο κίνητρο αναγνώρισης της βελτίωσης και προόδου των μαθητών και μαθητριών της περιοχής της Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass