Τίμησαν την τρίτη ηλικία

ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Γ’ ΚΑΠΗ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2024 13:15

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, η οποία έχει θεσπιστεί να εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Γ’ ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ.κ. Ευθύμιος Τοτολίδης και Αντώνιος Κανέλλος αντίστοιχα.
Ο αντιδήμαρχος κ. Δαλαμπύρας απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση των νέων εγγραφών στα ΚΑΠΗ από τις αρχές του έτους, καθώς και στην ενεργό συμμετοχή τους στις δράσεις που πραγματοποιούνται. Επισήμανε μεταξύ άλλων ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών του τμήματος ΚΑΠΗ και η στήριξη των μελών του.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με ομιλία αφιερωμένη στο χρονικό της ημέρας από την κ. Ευαγγελία Γκουνέλα, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και μέλος του ΚΑΠΗ, η οποία τόνισε πως το ηλικιωμένο άτομο πρέπει να παραμείνει ενεργό, αυτόνομο και ισότιμο μέλος της κοινωνίας.
Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα με τους κ.κ. Σπύρο Μητρούλα, Δημήτριο Χατζηπλή και Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι, τον κ. Γιώργο Μπαντή στο κλαρίνο, τον κ. Αχιλλέα Ραμαντάνη στο αρμόνιο, τον κ. Γιώργο Παρασκευά στο λαούτο και τον κ. Γιάννη Πατσιώλη στο μπουζούκι, προσέφερε αφιλοκερδώς ένα πλούσιο λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα διασκεδάζοντας τους συμμετέχοντες.
Στην εκδήλωση παρατέθηκαν γλυκά εδέσματα με την ευγενική χορηγία των αρτοποιημάτων «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass