Εναρξη εορτασμού 50 χρόνων ΟΝΝΕΔ, από τη Λάρισα

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ * «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΟΡΦΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2024 12:00

«Αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι εθιμοτυπικές, αλλά ουσίας, κι αποδεικνύουν ότι το σπλάχνο της Νέας Δημοκρατίας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον», τόνισε χθες από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, ο οποίος συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ που έλαβαν χώρα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ.


Η Θεσσαλία και η Λάρισα επιλέχθηκαν ως πρώτος σταθμός των επετειακών αυτών εκδηλώσεων, με τον κ. Γεωργίου να σημειώνει πως είναι σημαντικό να «ξεκινούν από έναν τόπο που έχει δοκιμαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια».
Δίνοντας ξεκάθαρο σύνθημα προς το μέλλον, σημείωσε πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία δίνει λύσεις και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που εμφανίζονται. Η σημερινή ΟΝΝΕΔ δε ζει μόνο μέσα στις αναμνήσεις, αλλά μπορεί να ονειρεύεται για το μέλλον της».
Μετά τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση και στις μάχες που έδωσε η ΟΝΝΕΔ. Όλοι αφιέρωσαν την εκδήλωση στον εκλιπόντα Αντώνη Μαγγλάρη, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «τον άνθρωπο της ΟΝΝΕΔ».
«Όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ στέλνουν μήνυμα ενότητας. Η Νέα Δημοκρατία έχει παρελθόν, παρόν και ευοίωνο μέλλον» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαϊμουλιώτης, σημειώνοντας πως «το σύνθημα «μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης» δεν είναι απλά ένα σύνθημα, αλλά ένα συναίσθημα που ενώνει την αλυσίδα με το παρελθόν».
Αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν και οι υπόλοιποι πρόεδροι της Θεσσαλίας, σημειώνοντας πως τέτοιες εκδηλώσεις ενώνουν τις γενιές.
Συγκίνηση υπήρξε όταν στο βήμα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Σουφλιάς. «Είναι εξαιρετική τιμή να μιλάω σήμερα εδώ. Η ΟΝΝΕΔ είμαστε όλοι εμείς, που κρατήσαμε τον πυρσό και στηρίξαμε το κόμμα στα δύσκολα», δήλωσε και δέχθηκε θερμό χειροκρότημα από όλους στην αίθουσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την πλειοψηφία των αντιδημάρχων να βρίσκονται στην πρώτη σειρά. Τον λόγο εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων πήρε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αχιλλέας Κέλλας που χαιρέτησε την εκδήλωση.
«Ο δήμαρχος βρίσκεται σε αποστολή στο εξωτερικό, αλλά να ξέρετε πως κι αυτός θα βρισκόταν εδώ μαζί μας, όπως και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι σήμερα», σημείωσε ο κ. Κέλλας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ και των ΔΕΕΠ του Νομού Λάρισας, όπως και της Θεσσαλίας, αλλά και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass