Ετοιμο το τεχνικό πρόγραμμα του 2025 της Περιφέρειας Θεσσαλίας

* ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ * ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2024 15:30

Το Τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας του 2025 θα παρουσιάσει ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, στο πλαίσιο στης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Νέο Διοικητήριο στην οδό Καλλισθένους και Θεοφράστου.

Η συνεδρίαση περιλαμβάνει 21 θέματα ημερήσιας διάταξης, επερωτήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και μια πρόταση ψηφίσματος από τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι: Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης του Προϋπολογισμού 2024 (Β’ Τρίμηνο).Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Θεσσαλίας 2025.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Θεσσαλίας και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικό Σκέλος) Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έτος 2024. Έγκριση της επικαιροποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) της Διαδρομής Πολιτισμού – Τουρισμού στη Θεσσαλία.
Ένταξη της Περιοχής ΓΕΩΠΑΡΚΟΜΕΤΕΩΡΩΝ – ΠΥΛΗΣ νέας περιοχής εφαρμογής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία» 2021-2027».
Ένταξη της περιοχής των Αγράφων ως νέα περιοχή εφαρμογής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία» 2021-2027».
Αντικατάσταση εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Γενική Συνέλευση των Εταίρων της ΕΚΠΟΛ. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΠΟΛ.
Έγκριση δωρεάς δύο Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (ΑΕΑ), στο 404 ΓΣΝ και στο 303 ΠΕΒ. Έγκριση για τη διεξαγωγή πανθεσσαλικού μαθητικού διαγωνισμού με θέμα Πρωτοτυπώ εθελοντικά στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μερική τροποποίηση της αριθμ. 24/2024 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Τουριστική Προβολή 2024. Μελέτη Περιβάλλοντος για την τροποποίηση της υπ’ αρ. 184437/10-01-2014 Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, όπως ισχύει, του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου της εταιρείας «ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ» που λειτουργεί στο 5ο χλμ. Βόλου – Αγριάς, της Π.Ε. Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ.ά.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας»: Για τη μη κατασκευή των πεδινών ταμιευτήρων και δικτύων άρδευσης, στις περιοχές της Κοιλάδας και των Αγίων Αναργύρων Λάρισας. Για προβλήματα από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 στο Πήλιο.
Για τη μη κατασκευή του έργου αναστόμωσης πηγών και φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων. Για το στεγαστικό πρόβλημα νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Ψήφισμα – Πρόταση Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ψήφισμα για τους εργαζομένους στην καθαριότητα με πάγια χορηγήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass