Γιορτή τρύγου-σταφυλιού

* ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2025 ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2024 13:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Τη Γιορτή Τρύγου - Σταφυλιού στο Δαμάσι το καλοκαίρι του 2025 ανακοίνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου, μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Τυρνάβου, κ. Στέλιο Τσικριτσή, και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Ευγενία Μαμανού Χατζή.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νεοκλεχθέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου με τον δήμαρχο Τυρνάβου Τσικριτσή Αστέριο, και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Μαμανού Ευγενία, στο πλαίσιο προγραμματισμού της επικείμενης εκδήλωσης «Ελευθέρια 2024», για την απελευθέρωση του Δαμασίου από τον τούρκικο ζυγό.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου συνεχάρη τα νεοκλεχθέντα μέλη και δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό του συλλόγου, σύμμαχος σε κάθε προσπάθειά του.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και κατόπιν παραγωγικής συζητήσεως, πάνω σε πληθώρα θεμάτων, που αφορούν όχι μόνον τον Σύλλογο, αλλά και ευρύτερα το χωριό, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Ελευθέρια 2024» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην πλατεία Δαμασίου.
Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος συναίνεσε σε όλες τις προτάσεις που παρατέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ., καθόσον η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση (ενδεικτικά: μουσική κάλυψη της βραδιάς, κάλυψη εξόδων διατροφής των φιλοξενουμένων συλλόγων, επιπλέον φωταγώγηση της πλατείας και συντήρηση των πλακιδίων που την περιβάλλουν, δημιουργία αναμνηστικών πλακετών, εφοδιασμός με τραπεζοκαθίσματα κ.λπ.).
Ο δήμαρχος, επίσης, τους διαβεβαίωσε πως θα συνδιοργανώσουν την 1η Γιορτή Τρύγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δαμάσι, το καλοκαίρι του 2025. Πριν το τσίπουρο και το κρασί, άλλωστε, προηγείται το σταφύλι, και πώς θα μπορούσε το Δαμάσι να μην είναι η μήτρα του σταφυλιού, αφού το 90% των καλλιεργειών συγκεντρώνεται για τον τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass