«Η δημοκρατία μας είναι κουτσή...»

ΤΟΝΙΣΕ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2024 13:16

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο βρέθηκε χθες βράδυ η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο περιοδείας της στη Θεσσαλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και στο πλαίσιο των επαφών που είχε με τους πολίτες ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω σημαντικά και στην παράταξή μου και στη χώρα μου. Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι σημαντική όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, που θα αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη πρόεδρο, αλλά είναι σημαντικό για τη χώρα. Η χώρα έχει την ανάγκη ενός άλλου πόλου. Η δημοκρατία μας είναι κουτσή, με ένα κόμμα ισχυρό. Στόχος μας είναι να έρθουν 400.000 άνθρωποι για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης και στις εκλογές ένα κυβερνητικό κόμμα».
Την κ. Διαμαντοπούλου υποδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Λάρισας και γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία ανέφερε πως «ο διάλογος συνεχίζεται και η επαφή με τους πολίτες συνεχίζεται.
Οι θέσεις των υποψηφίων εκτίθενται. Είναι τιμή για την πόλη μας το γεγονός πως έρχονται όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι και θα έρθουν και οι επόμενοι. Εμείς θα είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι να ακούσουμε τις θέσεις τους».
Σήμερα, η κ. Διαμαντοπούλου θα επισκεφθεί το Πάρκο Καινοτομίας «Joist» στη Λάρισα, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καρδίτσα, στις 18:00, στο καφέ «Ροπτρόν», και στα Τρίκαλα, στις 19:30, στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass