Βραβεύτηκαν μαθηματικά μυαλά της Λάρισας

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 11:35

Πλημμύρισε με μαθηματικές διάνοιες χθες το απόγευμα το Κηποθέατρο της Λάρισας, στη μεγάλη γιορτή των μαθηματικών που περιλαμβάνει βραβεύσεις των μαθητών από όλα τα σχολεία του νομού, οι οποίοι διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).


Συγκεκριμένα, η Ε.Μ.Ε. Λάρισας απένειμε τιμητικά διπλώματα στους διακριθέντες μαθητές/τριες Δημοτικών και Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, στους διαγωνισμούς «Θαλής»-«Ευκλείδης»-«Αρχιμήδης», Μικρός Ευκλείδης «Μαθηματικά και Παιχνίδι» και «Πυθαγόρας» το σχολικό έτος 2023-2024.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση του μαθητή του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας Γεωργίου Κοτσαλή που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» και ακολούθησαν οι δεκάδες βραβεύσεις των διακριθέντων στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ. Ο πρόεδρος της Ε.Μ.Ε. Λάρισας και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Ζέρβας, συνεχάρη τα παιδιά και τις οικογένειές τους και δήλωσε ότι η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία θα υποστηρίζει πάντα τις προσπάθειες των μαθητών, με στόχο την αναβάθμιση της μαθηματικής παιδείας και εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass