Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 9:01

Αιτήσεις για υποδιευθυντή στο 26ο Δημοτικό
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προκηρύσσει την κενή θέση υποδιευθυντή/-τριας Β’ στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/-ες εκπαιδευτικούς που έχουν τα νόμιμα προσόντα και τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

 

Τα Φάρσαλα υποδέχονται τη «Φλόγα της Αγάπης»

*ΑΥΡΙΟ
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό τη μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.
Για 22η συνεχή χρονιά η «Φλόγα της Αγάπης» περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.
Τα Φάρσαλα θα υποδεχτούν τη Φλόγα της Αγάπης αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία.
Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες να τιμήσουν τη Φλόγα της Αγάπης και της προσφοράς και καλεί όσους θέλουν να συνοδεύσουν τη φλόγα να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του πολιτιστικού κέντρου στις 7 μ.μ. για να τους δοθούν μπλουζάκια και δάδες.

 

Μαραθώνιος καινοτομίας στη Λάρισα
*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ *ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ανοιχτό μαραθώνιο καινοτομίας (Hackathon) οργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Health Hub στο πλαίσιο του «Inno Health Forum 2024», στη Λάρισα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024.
Απευθύνεται σε ομάδες που μπορεί να αποτελούνται από ερευνητές ή φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς) ενός ή περισσότερων ακαδημαϊκών/ερευνητικών ιδρυμάτων, στελέχη επιχειρήσεων, startupers ή κάθε ενδιαφερόμενο.
Κατά τη διάρκεια του Hackathon, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν προτάσεις και εφαρμογές που θα συμβάλλουν στην καινοτόμο επίλυση προβλημάτων και σημαντικών ζητημάτων για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας.
Μπορούν να διαγωνιστούν ομάδες ενδιαφερομένων οι οποίες θα αναπτύξουν μια πρόταση σχετική με μία από τις παρακάτω προκλήσεις – θεματικές: Προσβασιμότητα σε δύσβατες περιοχές. Μετρήσεις ατμοσφαιρικών ρύπων. Πολιτισμός – Εκπαίδευση στην υγεία.
Οι ομάδες εργασίας καλούνται να δομήσουν τις προτάσεις τους σε σχέση με την πρόκληση, εστιάζοντας σε ένα από τα παρακάτω πεδία: Τεχνολογία, Υγεία, Υποδομές μεταφορών και επικοινωνιών, Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Περιβάλλον ή να κάνουν και συνδυαστική χρήση πεδίων.
Για τις ομάδες που θα διακριθούν προβλέπονται συμβολικά χρηματικά βραβεία και δυνατότητες εξέλιξης των εφαρμογών/ιδεών τους σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με φορείς της οικονομίας και της κοινωνίας.
Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι μέχρι σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

 

Εγγραφές  εθελοντών στην ΕΟΔΥΑ
Εγγραφές εθελοντών πραγματοποιούνται στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ).
Η ΕΟΔΥΑ είναι ενταγμένη στο «Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας» και είναι η πολυπληθέστερη Εθελοντική ομάδα στη Θεσσαλία, με πληθώρα επιχειρησιακών δράσεων σε συμβάντα καταστροφών.
Η στελέχωσή της είναι εθελοντική και μέλη της μπορούν να γίνουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο και δεν έχουν υπερβεί το 60ό έτος της ηλικίας τους.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6971-641.664 και 6981-577.846 στο email: info@eodia.gr στο facebook eodia 2017, ή στο www.eodia.gr.

 

Συνέλευση συνδικάτου τροφίμων και ποτών
*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛ
Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών ν. Λάρισας, σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με τα εξής θέματα: απολογισμός δράσης του διοικητικού συμβουλίου, οικονομικός απολογισμός, ενημέρωση και συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου, πρόγραμμα δράσης του Συνδικάτου για το επόμενο διάστημα, εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

 

Συνέλευση Συλλόγου Πλατιάς Αμμου
Την ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατιάς Αμμου στην ταβέρνα «Ο Πλατύς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass