«Αφήστε τις φιέστες, λύστε τα προβλήματα»

* Η Ενωση Πυροσβεστών για τη φυσική και πολιτική ηγεσία

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2024 13:05

«Δύο μήνες για να τελειώσει η αντιπυρική περίοδος και η φυσική και πολιτική ηγεσία αισθάνθηκε την ανάγκη να επιβραβεύσει τον εαυτό της» τονίζει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας απευθυνόμενη στη φυσική και πολιτική ηγεσία με αφορμή και την πρόσφατη εκδήλωση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικότερα το ΔΣ της ΕΥΠΣΠΘ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «εν μέσω πολέμου δεν κάνεις φιέστες και βραβεύσεις. Το ημερολόγιο δείχνει 6/9 και έχουμε μπροστά μας ακόμη περίπου 2 μήνες για να τελειώσει η αντιπυρική περίοδος και η φυσική και πολιτική ηγεσία αισθάνθηκε την ανάγκη να επιβραβεύσει τον εαυτό της και βρήκε στα κατάκοπα πρόσωπα από τις συνεχόμενες επιφυλακές και μετακινήσεις πολλών χιλιομέτρων καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, τους «αυθόρμητους» χειροκροτητές της δικιάς τους υπερπροσπάθειας. Τσάμπα μάγκες με τις πλάτες μας θα πούμε εμείς. Αλήθεια κύριοι, μετά τους κυνηγούς αστραπών, τους σεκιούριτι των ράλι, των περιφερόμενων ανά την Ελλάδα κυνηγούς καπνού (έτυχε να διανύσουμε 300 χλμ μόνο και μόνο για την ύπαρξη καπνού χωρίς ποτέ να δούμε φλόγα) το κερασάκι στην τούρτα ήταν να μας κάνετε και χειροκροτητές σας για να ικανοποιήσετε το Εγώ σας. Ούτε κουβέντα για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό, ούτε ψίθυρος για την απλήρωτη υπερεργασία και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για προσλήψεις με τα 4.000 και πλέον κενά να αυξάνονται και τις υπηρεσίες να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δόγματα και όνειρα θερινής νυκτός.
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει απέναντι σ’ αυτούς που μοχθούν για την ασφάλεια των πολιτών και τη διασφάλιση του φυσικού μας πλούτου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass