Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2024 9:11

Εκλεψε τρία κινητά και ένα τάμπλετ
* ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Συνελήφθη στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από τρία διαφορετικά άτομα, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet).

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν.

 

Υπαίθρια αιμοδοσία

* ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ * 9 ΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Υπαίθρια εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 τις ώρες 9:00-13:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου. Την αιμοδοσία οργανώνει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών και των μεγάλων ελλείψεων σε αίμα. Χορηγός της εβδομαδιαίας δράσης είναι ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας ( ΣΙΚΑΕΛ), ενώ συμμετέχουν ο Δήμος Λαρισαίων και ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας.

 

Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος
Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους θα τελεστεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 στον 3ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

 

Ενίσχυσαν τον Σύλλογο  Καρκινοπαθών
Το ετήσιο κτητορικό μνημόσυνο προσφιλών προσώπων τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στον Πλαταμώνα Πιερίας.
Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για τις ανάγκες του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

 

Οι αγιασμοί στα σχολεία
* ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας. Για την πρώτη ημέρα στο σχολείο προγραμματίζονται οι αγιασμοί και η διανομή των σχολικών βιβλίων. Στη Λάρισα οι αγιασμοί στις σχολικές μονάδες θα γίνουν ως εξής:
- Στο 39ο Δημοτικό Σχολείο στις 8.30 το πρωί. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους για την παραλαβή των βιβλίων τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παραμείνουν στο σχολείο μέχρι τις 10 το πρωί.
- Στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας στις 10 το πρωί. Στη συνέχεια οι μαθητές κι οι μαθήτριες θα παραλάβουν τα βιβλία τους.
- Στο 10ο Γυμνάσιο Λάρισας στις 8.30 το πρωί. Μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία. Ώρα προσέλευσης μαθητών και μαθητριών στις 8.15 π.μ.
- Στα 9ο Γυμνάσιο και 7ο Γενικό Λύκειο Λάρισας θα γίνει στις 9:15 το πρωί. Θα ακολουθήσει διανομή βιβλίων. Οι μαθητές κι οι μαθήτριες καλούνται να έχουν τσάντα για την παραλαβή τους.

 

Αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς Φαρσάλων
Ο αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ως εξής: Α’ Παιδικός Σταθμός στις 9:00 π.μ., Β’ Παιδικός Σταθμός στις 10:00 π.μ. και Πάρκο της Χαράς (Ρευματιά) στις 10:45 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass