Στη Λάρισα ο Στέφανος Κασσελάκης

* ΣΗΜΕΡΑ * ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ * ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2024 8:06

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, τη Θεσσαλία και θα έχει συναντήσεις με τους πληγέντες της καταστροφικής πλημμύρας «Ντάνιελ», στη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη μεγάλη καταστροφή. Εχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τοπικούς φορείς και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Στ. Κασσελάκη έχει ως εξής: Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 10:30 - 12:30 θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με αγροτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με το Γεωτεχνικό και το Τεχνικό Επιμελητήριο, τον Γεωπονικό Σύλλογο, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημήτριο Τσέτσιλα, στην αίθουσα «Ολυμπος» στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» στη Λάρισα. Στις 12:30 - 13:00 θα επισκεφθεί τις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, όπου θα έχει συναντήσεις με κατοίκους στον προαύλειο χώρο της πλατείας των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης. Στις 13:45 - 14:30 ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα, όπου θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων και τον πρόεδρο αυτής κ. Δημήτριο Κάβουρα. Στις 15:15 - 16:00 θα μεταβεί στο χωριό Βλοχός Καρδίτσας, όπου θα συναντηθεί με τους κατοίκους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass