Λαρισαίοι ετοιμάζονται για τη ΔΕΘ

* ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2024 14:10

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ αποφάσισε να συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ και το οποίο οργανώνουν τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης μεθαύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 5:30 μ.μ., στη ΧΑΝΘ.

Για αυτόν τον λόγο δρομολογεί λεωφορεία με δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων-διαδηλωτών και με αναχώρηση από την οδό Τάκη Τσιόγκα-πρώην Καλιθέας, στο ύψος του ΤΕΕ, στις 2:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα σωματεία και τους συνδικαλιστές, όπως επίσης και στο τηλέφωνο 2410-250.708.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει τα εξής: «Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έρχεται να επιβεβαιώσει πως όλες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές ισχύουν στο ακέραιο. Αυτό απέδειξε και η πρεμούρα τους αμέσως μετά τις ευρωεκλογές να προχωρήσουν στην καθιέρωση της 6ήμερης εργασίας, με στόχο να μεγαλώνει όλο και περισσότερο ο πλούτος που παράγεται και μπαίνει στις τσέπες των λίγων».
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ
Η Διοίκηση του Σωματείου Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας «μετά την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων για τη ΔΕΘ, που ως γνωστόν κάθε χρόνο τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι αρχηγοί των κομμάτων τοποθετούνται με ομιλίες και συνεντεύξεις Τύπου εκφράζοντας τις θέσεις τους για τα προβλήματα και τις εξελίξεις, συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7/9/2024 και ώρα 5 μ.μ. στον Λευκό Πύργο και στην πορεία. Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν λεωφορεία για δωρεάν μετακίνηση (αναχώρηση από οδό Τάκη Τσιόγκα-πρώην Καλλιθέας, στο ύψος του ΤΕΕ, στις 2:00 μ.μ.). Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410-536.160, 6973-791.692, 6973-310.888».
Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Λάρισας αποφάσισε, επίσης, να συμμετάσχει στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ μεθαύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Για τον σκοπό αυτόν θα αναχωρήσει λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη μεθαύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. από το Ωδείο Λάρισας. Απαραίτητη προϋπόθεση για όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, είναι να δηλώσουν συμμετοχή έως και αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, σε κάποιο από τα παρακάτω τηλέφωνα: 6945-229.681 (Τζιατζιάς Μιχάλης, πρόεδρος), 6945-210.408 (Λαρίσης Κώστας, αντιπρόεδρος), 6972-241.827 (Γκόγκας Γιώργος, γραμματέας)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass