Συμπληρωματικές εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο ΓΕΛ Λάρισας

*Στις 6 Σεπτεμβρίου *Για την κάλυψη 14 κενών θέσεων στην Α’ τάξη *Αιτήσεις από αύριο Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2024 13:45

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν οι συμπληρωματικές εξετάσεις για την κάλυψη των 14 κενών θέσεων μαθητών/-τριών στην Α’  τάξη του Πρότυπου ΓΕΛ που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Λάρισα τη σχολική χρονιά (2024-2025) που αρχίζει σε λίγες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Οι υποψήφιοι/-ες για την εισαγωγή αξιολογούνται σε δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο, σχετικές με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και τα Μαθηματικά. Το σύνολο των ερωτήσεων είναι 50 και εξ αυτών οι  25 για την κατανόηση κειμένου της Ελληνικής Γλώσσας και οι 25 για τα Μαθηματικά. Όλες οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής.
Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνεται στο γραφείο του Διευθυντή σχολείου (το οποίο θα λειτουργήσει για τη φετινή σχολική χρονιά [2024-2025] ως συστεγαζόμενο με το 2ο ΓΕΛ Λάρισας, στο διδακτήριο επί της οδ. Αιόλου 4, Λάρισα), από αύριο  Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο  γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/-τριας.
Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά (στο e-mail του σχολείου: mail@lyk-prot-lar.lar.sch.gr ) , η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr (στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses).
H διεξαγωγή της δοκιμασίας θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. και θα έχει διάρκεια 180 λεπτά. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην οικεία σχολική μονάδα μία ώρα πριν την έναρξη της δοκιμασίας (τεστ δεξιοτήτων). Οι επιμέρους λεπτομέρειες της διαδικασίας των εξετάσεων καθορίζονται με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ).
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο ιστολόγιο του σχολείου: https://blogs.sch.gr/lykprotlar

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass